Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Ομιλία Θ. Ρουσόπουλου στην Βουλή

«Το ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ για τη διαφάνεια είναι προσχηματικό» ανέφερε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι στόχος είναι η σπίλωση της κυβέρνησης μέσω της διαβολής και κατασυκοφάντησης συγκεκριμένων προσώπων.

«Όσο κυνηγάτε τις εντυπώσεις, θα χάνετε την αλήθεια. Στόχος μας είναι η αλήθεια και όχι οι εντυπώσεις» είπε ο κ. Ρουσόπουλος και ρώτησε ποιες πράξεις και παραλήψεις του καταλογίζουν.

«Το μόνο είναι η σχέση μου με τον ηγούμενο (Εφραίμ), κάτι που ήταν γνωστό από πριν» ανέφερε. Σημείωσε μάλιστα ότι δεν έχει σημασία τι του λένε σε αυτές τις συναντήσεις, αλλά το τι απαντά εκείνος.

«Οι συκοφαντίες σας δεν θα περιορίσουν την ελευθερία μου» τόνισε ακόμη ο υπουργός Επικρατείας, καλώντας το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του να δώσουν σειρά απαντήσεων.

Παράλληλα, τους κάλεσε να συνδέσουν και να στοιχειοθετήσουν απ' όσα αναφέρονται στη δικογραφία την εις βάρος του κατηγορία, αλλά και την παράνομη πράξη.

«Για τον κ. Παπανδρέου ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» υπογράμμισε, αναφέροντας ότι στόχος της επίθεσης είναι η ΝΔ, η κυβέρνηση και στο βάθος ο πρωθυπουργός, ως εκπρόσωπος σειράς μεταρρυθμίσεων που μπορούν να πάνε τον τόπο μπροστά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μία σειρά επιχορηγήσεων, με ποσά που άγγιξαν και τα τρία εκατ. ευρώ, από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ κατά τη δεκαετία του '90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.