Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Εξαφανίστηκαν 300 αποτελέσματα ελέγχων από την Ολυμπιάδα του Πεκίνου

Μεγάλο σκάνδαλο που ενδέχεται να έχει διαστάσεις, (αν δεν κουκουλωθεί), έγινε στο Πεκίνο και τους Ολυμπιακούς αγώνες αφού σύμφωνα με έκθεση της WADA και τον πρόεδρο της ιατρικής επιτροπής της ΔΟΕ, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που έγιναν σε 300 αθλητές εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς αν αγωνίστηκαν υπό την επήρεια απαγορευμένων ουσιών ή όχι!
Αλλά και στους ελέγχους πριν από την Ολυμπιάδα στους οποίους υποβάλλονται οι αθλητές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, διαπιστώθηκε ότι από τις μισές εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές (συγκεκριμένα οι 110 από τις συνολικά 204 που συμμετείχαν στους αγώνες του Πεκίνου) δεν προμήθευσαν τους γιατρούς της WADA με τα γνωστά whereabouts των αθλητών τους, ώστε να γνωρίζουν πού να τους βρουν και φυσικά δεν τους επιβλήθηκε καμία τιμωρία!
Κατά τα άλλα μόνο τους Έλληνες αθλητές έχουν ξεσκίσει στην κυριολεξία στους ελέγχους τα τελευταία 4 χρόνια, τα «λαγωνικά» της WADA.
Βέβαια δώσαμε δικαιώματα την τελευταία 10ετία γι’ αυτό και τώρα το πληρώνουμε.
Αλλά θα ήθελα να ήξερα ελέγχθηκαν ποτέ Αμερικανοί αθλητές από την WADA? Ελέγχθηκε ο Μαικλ Φελπς μετά τα 8 μετάλλια που πήρε? Μπα..........
Η μήπως υπάρχει απειλή από την ομάδα των ΗΠΑ ότι αν τυχόν επιχειρήσουν να την ελέγξουν θα αποχωρήσουν από τους εκάστοτε αγώνες?
Κοινό μυστικό είναι πια..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.