Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Πρώτος μήνας λειτουργίας του ιστολογίου Free Remark

Στις 27 Οκτωβρίου συμπληρώθηκε ένας μήνας λειτουργίας του παρόντος ιστολογίου, (ή αλλιώς, blog).
Η προσπάθεια ξεκίνησε εντελώς ερασιτεχνικά και με σκοπό να εκφράσουμε κάποιες απόψεις μας που ίσως ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους συνανθρώπους μας.
Απλά είχαμε το μεράκι να ασχοληθούμε με αυτό το σχετικά νέο μέσο επικοινωνίας, σπαταλώντας πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μας.
Στον πρώτο μήνα λειτουργίας του λοιπόν το Free Remark είχε απήχηση σε εσάς. Την σελίδα μας επισκέφτηκαν 215 διαφορετικοί χρήστες και μας χάρισαν 410 συνολικές εμφανίσεις.
Διευκρίνηση: Το νούμερο των επισκεπτών που βλέπετε στο αντίστοιχο μετρητή επισκεψιμότητας, αφορά επισκέπτες από τις 15/10/2007 και μετά, ημερομηνία που τοποθετήθηκε ο μετρητής στην σελίδα μας.
Για την ώρα είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε και άλλο την απήχηση μας στο μεγάλο «ιντερνετικό» κοινό. Όλα αυτά βέβαια με την δική σας βοήθεια και υποστήριξη.
Εσείς μόνο μπορείτε να μας κάνετε «μεγαλύτερους» και να μας δώσετε ώθηση.

Σας ευχαριστούμε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

Για οτιδήποτε θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (επισημάνσεις, διορθώσεις, παραλείψεις, σχόλια, προσθήκες, κτλ), μπορείτε να μας αφήσετε το σχόλιο σας εδώ ή να μας στείλετε e-mail στο stathism@in.gr.
Θα το εκτιμήσουμε ιδιαιτέρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.