Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Αθλητικό σχόλιο- Μπράβο στον Ολυμπιακό

Σε χθεσινό αγώνα στα πλαίσια του Champions League, ο Ολυμπιακός αν και έκανε συγκλονιστική εμφάνιση στην Μαδρίτη, έχασε τελικά με σκορ 4-2 από την Ρεαλ Μαδρίτης .
Το σκορ αδικεί τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι αντιμέτωποι με έναν κακό διαιτητή, έπαιξαν με 10 παίκτες για 80’ περίπου και παρόλα αυτά κατάφεραν να τρομάξουν την μεγάλη τους αντίπαλο, η οποία χρειάστηκε τις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα της Ι. Κασίγιας στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να κρατήσει την νίκη.
Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός κατά διαστήματα , δεν φοβήθηκε καθόλου και κοίταξε στα μάτια την Ρεαλ σαν ίσος προς ίσο, κάτι που λίγες ομάδες έχουν καταφέρει μέσα στο Σ. Μπερναμπέου και ειδικά με 10 παίκτες.
Αξίζει να προσεχθεί ιδιαίτερα αυτή η νέα ομάδα του Ολυμπιακού , καθώς φαίνεται ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και πρέπει οπωσδήποτε να προσπαθήσει να συνεχίσει είτε στην επόμενη φάση του Champions League, είτε στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όπου θα μπορέσει ίσως να κάνει μια καλύτερη πορεία.

Πολλά μπράβο από εμάς στην ομάδα του Ολυμπιακού για την εξαιρετική του χθεσινή εμφάνιση.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι και στις 6 προηγούμενες αναμετρήσει του Ολυμπιακού με την Ρεαλ Μ. Ο ΟΣΦΠ έχει αδικηθεί κατάφωρα από τους εκάστοτε διαιτητές, με χαρακτηριστικότερο όλων την απόκρουση του Ρομπέρτο Κάρλος με το χέρι και το πέναλτι που δεν δόθηκε σκανδαλωδώς πριν από λίγα χρόνια. Δείτε σχετικό βίντεο που ακολουθεί.

Ευελπιστούμε σε νίκη επί της Ρεαλ στο Γ. Καραϊσκάκης σε 15 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.