Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Στα δικαστήρια θα κριθεί η τύχη της απεργίας των τελωνειακών

Στις δικαστικές αίθουσες όπως φαίνεται θα κριθεί η απεργία των τελωνειακών . Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τις δύο πλευρές,( τον γενικό διευθυντή τελωνείων και Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης κ. Βενερδάκη και από πλευράς Ομοσπονδίας των Τελωνειακών Υπαλλήλων κατέθεσε ο κ. Σακελαρόπουλος και η αντιπρόεδρος Τελωνειακών Υπαλλήλων Μακεδονίας-Θράκης Μαριάνθη Ανδρέου), να καταθέσουν τις απόψεις τους γύρω στις 9 το βράδυ, ενώ η απόφασή της αναμένεται να εκδοθεί ή απόψε μετά τις 11 το βράδυ ή την Παρασκευή το πρωί.
Βενζίνη με το... κουπόνι θα χρειάζεται σε λίγο να παίρνουν όσοι καταναλωτές επιθυμούν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους. Τα αποθέματα στα περισσότερα πρατήρια σε όλη τη χώρα έχουν ήδη εξαντληθεί ενώ ουρές σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στα βενζινάδικα που ακόμη διαθέτουν καύσιμα.

Σύμφωνα με τους βενζινοπώλες, χωρίς αποθέματα αμόλυβδης βενζίνης έχει μείνει σύμφωνα το 80% των πρατηρίων υγρών καυσίμων της χώρας ενώ η τροφοδοσία της αγοράς εξαρτάται από την σημερινή απόφαση των τελωνειακών, για λήξη ή συνέχιση της απεργίας μετά τη κρίσιμη συνάντησή τους με τον Αντώνη Μπέζα.
Καλό θα είναι πάντως να πρυτανεύσει η λογική και να λυθεί η απεργία που κατά την γνώμη μου είναι και λίγο πρόκληση από πλευράς των τελωνειακών οι οποίοι είναι από τους πλεον καλά αμοιβόμενους (και με αρκετά τυχερά) και ζητούν και ειδικό λογαριασμό του υπουργείου από πάνω για εξτρα επιδόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.