Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Αύξηση διοδίων στην «καρμανιόλα» Αθηνών-Πατρών

Από σήμερα τα μεσάνυχτα ισχύουν οι νέες αυξημένες τιμές στα διόδια της, (ο Θεός να την κάνει), Εθνική οδού Αθηνών-Πατρών.
Δεν φτάνει που πρέπει να είναι ο χειρότερος δρόμος ολόκληρης της Ευρώπης έχουν και το θράσος να κάνουν αύξηση στα διόδια. Αντί να πληρώνουν τον κόσμο που αναγκάζεται να χρησιμοποιεί αυτόν τον ελεεινό δρόμο-καρμανιόλα τους αναγκάζουν να πληρώνουν και από πάνω. Και μάλιστα τιμές πολύ ακριβές σε σχέση με άλλους δρόμους. Ντροπή πραγματικά στον Ελληνικό κράτος. Στην ουσία οι πολίτες αναγκάζονται να χρηματοδοτήσουν εκ των προτέρων το μελλοντικό έργο της κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου, που έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρία, μέσω των διοδίων τα οποία εισπράττει βεβαίως η ιδιωτική εταιρία. Σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο βέβαια πρώτα δημιουργείται ο δρόμος και μετά μπαίνουν τα διόδια.
Αλλά εδώ ζούμε στο Ελλαδιστάν. Στην μόνη Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους.
Και ενώ υπάρχει ήδη νόμος της Ευρωπαϊκής ένωσης ο οποίος αναφέρει ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες δηλαδή και οι Έλληνες, δεν επιτρέπεται να πληρώνουν διόδια σε δρόμους οι οποίοι δεν έχουν διαχωριστική μπάρα στην μέση και γενικά δεν είναι κλειστοί αυτοκινητόδρομοι.
Άρα τα διόδια που ισχύουν στην Αθηνών-Πατρών είναι παράνομα εδώ και πολλά χρόνια. Για του λόγου το αληθές για το τμήμα Κορίνθου-Πατρών, αφού μέχρι την Κόρινθο τουλάχιστον έγινε αυτοκινητόδρομος.
Ντροπή τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.