Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Το πετρέλαιο έπεσε διεθνώς..... η βενζίνη στην Ελλάδα όμως όχι

Όπως έχουμε δει όλοι μας οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου έχουν υποχωρήσει αρκετά από τις τιμές ρεκόρ που είχαν φτάσει στις αρχές του καλοκαιριού. Βεβαίως οι τότε αυξημένες τιμές του πετρελαίου είχαν ανεβάσει στα ύψη και την αντίστοιχη τιμή της βενζίνης που πωλείται στα πρατήρια. Από τότε όμως μέχρι σήμερα ενώ το πετρέλαιο έπεσε περίπου 20-25% , η τιμή της βενζίνης ουδέποτε μειώθηκε τόσο. Αντίθετα σε κάποιες περιπτώσεις έχει παραμείνει στα ίδια επίπεδα με τότε. Αλήθεια γιατί συμβαίνει αυτό? Το υπουργείο ανάπτυξης τι έχει να μας πει γι’αυτό?
Τίποτα μάλλον. Έχετε δει τις τιμές στα πρατήρια της Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσ/νικης? Μιλάμε για τιμές 1,32 € ανά λίτρο. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν πάει φυλακή αυτοί οι «εγκληματίες», που πουλάνε σε τόσο ακριβές τιμές. Πρόκειται περί στυγνών εκμεταλλευτών των ανενημέρωτων πολιτών. Γιατί φταιμε και εμείς γι’αυτό που συμβαίνει. Μποϋκοτάρετε τους «κλέφτες» και αναζητείστε τις καλύτερες τιμές. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πολεμήσουμε το καρτέλ των καυσίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.