Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

BILD: Πουλήστε ακατοίκητα νησιά!!!!!!

Η Ελλάδα πρέπει να πουλήσει ακατοίκητα νησιά της, ακίνητα και εταιρείες προκειμένου να μειώσει το υψηλό της έλλειμμα, σύμφωνα με όσα είπαν μέλη του κεντροδεξιού συνασπισμού της Γερμανίδας Καγκελάριου Angela Merkel στην εφημερίδα BILD.

«Κάποιος που είναι χρεοκοπημένος πρέπει να μετατρέψει σε χρήματα οτιδήποτε έχει προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πιστωτές του. Η Ελλάδα κατέχει ακίνητα, εταιρείες και μη κατοικήσιμα νησιά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του ελλείμματος», ανέφερε ο Josef Schlarmann, πρόεδρος της Ένωσης μικρομεσαίων του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών.

Ο Frank Schaeffler, μέλος του κυβερνόντος Ελεύθερου Δημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας και ειδικός οικονομικών θεμάτων, δήλωσε στην εφημερίδα πως «η καγκελάριος δεν πρέπει να παραβιάσει το νόμο, δεν πρέπει να υποσχεθεί βοήθεια στην Ελλάδα».

Ο ίδιος προτείνει επίσης πως η Ελλάδα «πρέπει να πουλήσει τη συμμετοχή της σε εταιρείες αλλά και ιδιοκτησία όπως ακατοίκητα νησιά».

Ενώ κοστολόγησαν ήδη την Ακρόπολη με 100 δις ευρώ!!!!

Άποψη του Free Remark
Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε μαλάκες κωλογερμανοί. Που θέλετε να μας επιβάλετε για τρίτη φορά μέσα σε έναν αιώνα οικονομική, αυτή την φορά σκλαβιά. Δεν σας έφταναν οι κτηνωδίες που διαπράξατε στον πρώτο και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Τώρα έρχεστε για τρίτη φορά αλλά αυτή την φορά με οικονομικό φασισμό πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.