Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

30 χρόνια μας πίνουν το αίμα τα λαμόγια

Αυτό ήταν. Οι σημερινές ανακοινώσεις για τα οικονομικά μέτρα ήταν η γουλιά που ξεχείλισε το ποτήρι. Το ποτήρι της οργής για την κοροιδία που υφιστάμεθα εδώ και 30 χρόνια.
30 χρόνια μας ληστεύουν από την εφορία που πληρώνουν μόνο οι μισθωτοί, από τις ασφαλιστικές εισφορές χωρίς αντίκρισμα, από τους άμεσους και έμμεσους φόρους, από τον ΦΠΑ που εισπράτεται από τους επιτήδειους και δεν αποδίδεται στο δημόσιο. Και το αποτέλεσμα ποιο είναι? Οτι τα λαμόγια που μας κυβερνάνε εδώ και 30 χρόνια έφτασαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού και ζητάνε πάλι από εμάς να πληρώσουμε τα σπασμένα.
Φταίνε οι εργαζόμενοι ρε λαμόγια του κερατά που καταληστέψατε το Ελληνικό Δημόσιο 30 χρόνια?
Φταίει ο μισθωτός και ο συνταξιούχος για την ληστεία των Ασφαλιστικών ταμείων? Φταίει ο εργαζόμενος για την μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος που έγινε ποτέ με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου το 1999? Φταίει ο εργαζόμενος για τις δυσκολίες που δήθεν αντιμετώπιζαν οι τράπεζες πέρυσι? Και επιχορηγήθηκαν με 28 δις ευρώ? Φτάιμε εμείς που μοιράζατε εκατομμύρια που δεν υπήρχαν. Από τα δανεικά κάνατε παροχές 30 χρόνια τώρα και μας πουλάγατε παραμύθι για κοινωνικές πολιτικές.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. ΑΛΗΤΕΣ. ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ? ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ?
Πότε θα χορτάσετε επιτέλους από την ρεμούλα? Πότε θα μειώσετε τους δικούς σας τους μισθούς και τους μισθούς των παρατρεχαμενών σας στην βουλή που λαμβάνουν 16 μισθούς?
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Το μόνο που μένει είναι να φύγουμε από αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα και να μετακομίσουμε σε μια σοβαρή Ευρωπαϊκή χώρα. Εκεί και ευκαιρίες υπάρχουν και μισθοί αξιοπρεπείς και δεν υπάρχει αισχροκέρδεια από το λιανεμπόριο.
Αλήθεια θα μειωθούν κατά 12% και τα καταναλωτικά αγαθά? Αρχ&@#α θα μειωθούν.
100% θα υπάρξουν αυξήσεις πάνω από 5% λόγω πετρελαίου και ΦΠΑ.
Καλά θα κάνουμε όλοι μας να τιμωρήσουμε όλους αυτούς τους σύγχρονους ληστές με το να μη αγοράζουμε τίποτε παραπάνω πέρα από τα βασικά. Και τότε να δούμε πως θα διατηρήσουν τις τιμές.

Ο ΛΑΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΝ ΕΤΗ 2010 ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Και να μην νομίζετε ότι αυτά ισχύουν μόνο για τον Δημόσιο τομέα. Είσαστε οικτρά γελασμένοι. Τα ίδια και χειρότερα θα ισχύσουν και στο Ιδιωτικό τομέα. Και θα το δείτε. Απλά εκεί θα γίνουν με τον τσαμπουκά και την απειλή της απόλυσης. Απλά πράγματα.

Απλά είμαστε τα πειραματόζωα της Ευρώπης. Αυτό είμαστε. Γίνεται ένα τεράστιο κοινωνικό πείραμα στην Ελλάδα (που θεωρητικά είμαστε και ο πιο δύσκολος λαός), προκειμένου τα μετρα αυτά να εφαρμοστούν καθολικά σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες στην συνέχεια. Με μαθηματική ακρίβεια θα το δούμε αυτό στα επόμενα 2-3 χρόνια.
Ηδη τα μεγάλα συνδικάτα της Γερμανίας (που δεν είναι σαν τα λαμόγια της εδώ ΓΣΕΕ, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκλεγούν βουλευτές), σε συνάντηση με της Μέρκελ της διεμήνυσαν ξεκάθαρα: Μην τολμήσετε να φέρετε στην Γερμανία τα μέτρα που επιβάλατε στην Ελλάδα . Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Καλό κουράγιο σε όλους........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.