Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Αφιερωμένο στον αρχισυντάκτη του περιοδικού Focus


Αξιότιμε κύριε  Helmut  Markwort, αρχισυντάκτη του  περιοδικού Focus

Το εξώφυλλο του  περιοδικού σας (αριστερά) είναι κακόγουστο και χυδαίο.
Ανησυχείτε για τα  «φράγκα» σας και αυτό δεν σας εμποδίζει να προσβάλλετε την ιστορία και τον  πολιτισμό της χώρας μας.

Πολιτισμός κ.  Markwort είναι το εξώφυλλο  του περιοδικού της ομάδας μας (δεξιά). Πολιτισμός είναι ο Σάτυρος του  Αρχαιολογικού Μουσείο Αθηνών.
Ελπίζουμε να τον γνωρίζετε.

Η σημερινή έκδοση  του περιοδικού μας και η παρουσία του Σατύρου είναι αφιερωμένη σε εσάς, στους  συνεργάτες σας και στο έγκυρο περιοδικό σας!

Ας σταθούμε όμως στα  «φράγκα» γιατί, από όλα όσα γράφετε, αυτά και μόνο φαίνεται να σας  ενδιαφέρουν.

Λέμε λοιπόν: ας  πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα  στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, ας επιστρέψει το χρυσό  που υφάρπαξε από τη χώρα μου και τότε θα δούμε ποιος χρωστάει σε ποιόν! Όσο για  τους απατεώνες, σας συμβουλεύουμε να τους ψάξετε στις φυλακές του Μονάχου.  Απάτη δεν γίνεται μόνο με έναν. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο! Το όνομα  SIEMENS, das "Flaggschiff" Deutschlands και οι δωροδοκίες,  σας θυμίζουν τίποτα;

Η πρέπει να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας για τα  υποβρύχια designed in  Germany που "μπατάρουν"  στου Σκαραμαγκά και τα τανκ που  δεν δέχεται να "ψωνίσει" η Ελλάδα από τη χώρα σας; Η μήπως δεν γνωρίζατε  πως η Γερμανία έχει μεταβληθεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο προμηθευτή  οπλικών συστημάτων της Ελλάδας και πιέζει ασφυκτικά με κάθε τρόπο τη  χώρα μου να αγοράσει το Eurofighter;

Δε φταίτε  όμως εσείς. Φταίει ο Έλληνας πολίτης που ανέχεται προσβολές σαν τη δική σας αλλά  και την ανεπάρκεια των πολιτικών, που κακώς επέλεξε να τον  κυβερνούν!

Φιλικά
Εθελοντική Ομάδα  Δράσης Ν. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.