Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ποιος χρωστάει σε ποιόν?

Αλήθεια ήθελα να ήξερα ποιος χρωστάει σε ποιόν τελικά στην Ευρώπη. Χρωστάει μόνο η Ελλάδα άραγε?
Εδώ και αρκετούς μήνες οι «φίλοι μας» οι Γερμανοί και η Ανατολικογερμανή καγκελάριος τους κ. Μέρκελ, (Μήπως θυμήθηκε το Κομμουνιστικό παρελθόν της?), επιτίθεται στην Ελλάδα λες και είμαστε οι υπαίτιοι για όλα τα δεινά της Ευρώπης.
Σκέφτηκε κανείς όμως ποιος είναι ο βασικός υπαίτιος?
Αλήθεια κ. Μέρκελ ξεχάσατε πόσα χρωστάτε εσείς σαν χώρα στην Ελλάδα?
Ξεχάσατε το περίφημο κατοχικό δάνειο που πήρατε από την τότε δοσίλογη και διορισμένη από εσάς κυβέρνηση της Ελλάδας?
Ξεχάσατε το λιώσιμο σχεδόν όλων των Ελληνικών κερμάτων προκειμένου να πάρετε το μέταλλο για να τυπώσετε μάρκα?
Ξεχάσατε την λεηλασία των αποθεμάτων χρυσού του Ελληνικού κράτους, για να εξυπηρετήσετε την πολεμική και κατοχική στρατιωτική μηχανή σας?
Ξεχάσατε το γεγονός ότι τυπώσατε κατοχικά χαρτονομίσματα με εκδότη Ανύπαρκτη τράπεζα? Δηλαδή τυπώσατε απλά χαρτιά και τα δώσατε στην κυκλοφορία σαν χρήμα, τα οποία στην ουσία είχαν μηδενική αξία.
Αλήθεια πληρώσατε ποτέ τις πολεμικές αποζημιώσεις προς στην Ελλάδα, που προέβλεπαν οι διεθνείς συνθήκες ειρήνευσης τόσο του 1ου όσο και του 2ου παγκοσμίου πολέμου? Γιατί δεν νομίζω να έχετε πληρώσει τα ποσά που προέβλεπαν οι συνθήκες.
Για να μην αναφερθώ στις γενοκτονίες που πραγματοποιήσατε σαν λαός σε πολλές Ελληνικές περιοχές. Η στην κτηνωδία των στρατοπέδων συγκέντρωσης και υποχρεωτικής εργασίας στα οποία στάλθηκαν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες. Πληρώνονται αυτά και αν ναι με ποια αξία αλήθεια? Μήπως μπορεί το ΕΚΟΦΙΝ να τα αξιολογήσει?
Έχετε το θράσος να μιλάτε εσείς για χρωστούμενα? Εσείς που αιματοκυλίσατε τον κόσμο 2 φορές? Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε κ. Μέρκελ και λοιποί Γερμανοί πολιτικοί.
Θα έπρεπε να δείχνετε λίγο περισσότερο σεβασμό στον Ελληνικό πολιτισμό, στον οποίο χρωστάτε το γεγονός ότι δεν τρώτε ακόμη βελανίδια σαν λαός και δεν ζείτε στις σπηλιές.
Στον πολιτισμό που σας έκανε από βαρβάρους αιμοσταγείς αγριάνθρωπους, «πολιτισμένους» ανθρώπους.
Αλλά κατά βάθος παραμένετε βάρβαροι όπως φαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.