Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Χούλιγκανς και βάνδαλοι είναι και τίποτε άλλο!!

Ας σταματήσουν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια να μας πρήζουν με τις παπαριές τους περί κοινωνικής έκρηξης, κοινωνικής εξέγερσης και ψευτοεπενάστασης.
Δεν υπάρχει καμία κοινωνική εξέγερση κύριοι.
Είναι απλά χουλιγκάνοι και χαβαλέδες πιτσιρικάδες, βάνδαλοι, που γουστάρουν τον χαβαλέ που γίνεται και σπάνε ότι βρουν. Αλήτες κατά κύριοι λόγο.
Έτσι είναι οι επαναστάσεις ρε καραγκιόζηδες? Πλάκα μας κάνετε?
Αν θέλετε εσείς να γεμίσετε τον τηλεοπτικό σας χρόνο με θέματα που πουλάνε δεν θα μας φλομώσετε με τις μαλακίες σας.
Όσοι κάνουν τα επεισόδια εδώ και χρόνια στα γήπεδα είναι ακριβώς οι ίδιοι που σπάνε ότι βρουν 4 μέρες τώρα.
Άντε με λίγες προσθήκες αναρχικών εγχώριων και εισαγόμενων. Ναι υπάρχουν και τέτοιοι για όσους δεν το ξέρουν. Αλλά η μεγάλη πλειοψηφία είναι απλοί χουλιγκάνοι και βάνδαλοι. Όσοι έχουν εμπειρία από ποδοσφαιρικά γήπεδα ξέρουν για τι πράγμα μιλάω. Και πιστέψτε με έχω φαει 18 στα γήπεδα. Έχω προσωπική αντίληψη επί του θέματος. Και έχω ξαναζήσει τα ίδια γεγονότα το 1992-93 (συγχωρέστε με, δεν θυμάμαι ακριβώς την χρονιά), που γίνονταν τα ίδια στην οδό Πατησίων τότε, επί 3 συνεχόμενα βράδια με συμμετοχή μάλιστα πολύ περισσότερου κόσμου. (Οι περισσότεροι περίεργοι σαν εμένα, που σαν άλλη Ρωμαϊκή αρένα παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα.) Γιατί τέτοιος λαός είμαστε. Μας αρέσουν τα θεάματα πάσης φύσεως. Ειδικά τα βίαια. Και τότε έγιναν λεηλασίες, φωτιές , επεισόδια και βανδαλισμοί. Αλλά δεν έγινε καμία κοινωνική επανάσταση και έκρηξη. Μια έκρηξη ωμής βίας και βανδαλισμού ήταν.
Διαβάστε τι μεταφέρουν τα μεγάλα Ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα που βλέπουν τα πράγματα «στεγνά» και χωρίς παρωπίδες και θα καταλάβετε την αλήθεια. Μιλούν απλά για χούλιγκανς. Τίποτε άλλο. Αφήστε λοιπόν τα παραμύθια περί αντιεξουσιαστών και μαλακίες. Δεν έγιναν ξαφνικά μέσα σε 3 ημέρες 5.000 άτομα αντιεξουσιαστές από το πουθενά. Και τα παιδάκια των 15 ετών ούτε καν ξέρουν τι είναι και τι σημαίνει αντιεξουσιαστής.
Πάντως από τα Ελληνικά «βρωμερά» Ελληνικά κανάλια μην περιμένετε αλήθειες. Από τα κανάλια των Μπόμπολα, Κουρή, Βαρδινογιάννη, Κυριακού, Αλαφούζου, Λαμπράκη και λοιπών μεγαλοεργολάβων του Δημοσίου μην περιμένετε αντικειμενική ενημέρωση. Ότι τους συμφέρει μας πουλάνε.
Πάντα με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.