Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Πολιτικό σχόλιο


Tο σεμνό και ταπεινό σπιτάκι στο Καπανδρίτι!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Η ΚΤΙΣΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΟΣΤΙΣΕ 185.000€ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ (Του κ. Ρουσόπουλου δηλαδή).
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΕΣ. (Έτσι για να γελάσουμε και λίγο)

Σχόλιο Free Remark
Αυτά βλέπει ο κόσμος κ. Πρωθυπουργέ και εξοργίζεται. Να έχετε υπόψη σας ότι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού που σε ψήφισε και σε έκανε κυβέρνηση σε ψήφισε με την ελπίδα να τον απαλλάξεις από τα σκάνδαλα, την σήψη και την διαπλοκή που επικρατούσε. Όχι για να δημιουργήσεις εσύ και η κυβέρνηση σου νέα σκάνδαλα και νέα σήψη. Δεν σε ψήφισε για να φέρεις «αλεξιπτωτιστές» και καιροσκόπους στην παράταξη που εκπροσωπείς με σκοπό να την κατασπαράξουν, να την οικειοποιηθούν και να πλουτίσουν. Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, που μάλλον δεν το έχεις καταλάβει, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Αυτοί σε παρασύρουν στον πάτο της θάλασσας και τώρα ακολουθείς και εσύ το καράβι που βουλιάζει ανήμπορος να αντιδράσεις. Κατάφερες να κάνεις έναν αντίπαλο σου από παντελώς ανυπόληπτο πολιτικά να είναι το μεγάλο φαβορί για πρωθυπουργός.
Έπρεπε να είχαν πάει στα σπίτια τους όλα αυτά τα «κοράκια» που λυμαίνονται την δημόσια ζωή της χώρα από καιρό.
Όπως έπρεπε να είχαν πάει φυλακή όλοι όσοι μπλέχθηκαν σε σκάνδαλα. ΌΛΟΙ. Από πολιτικούς μέχρι τους μοναχούς - «manager» του Αγίου Όρους.
Αντί κάνετε δώρα στην ήδη πάμπλουτη Εκκλησία οικόπεδα και ακίνητα εκατομμυρίων Ευρώ και στις τράπεζες, που πίνουν το αίμα του πολίτη, 28 δις € , χωρίς να υπάρχει ελπίδα ότι θα υπάρξει οποιοσδήποτε μορφή ανταπόδοση προς τους πολίτες, θα ήταν προτιμότερο να τα δίνατε στους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους που ζουν σε συνθήκες οικονομικής ανέχειας και τους κοροϊδεύετε με αυξήσεις κάτω από τον πραγματικό πληθωρισμό εδώ και πολλά χρόνια. Αγανάκτησαν πια. Δεν πάει άλλο η κοροϊδία.
Τώρα δηλαδή που τα βρήκατε τα 28 δις €?
Τόσα χρόνια λέγατε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για καμία παραπάνω αύξηση στους μισθούς. Αλλά για τις τράπεζες ως δια μαγεία βρέθηκαν όλα.....
Ε τώρα λοιπόν να τα λουστείτε...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.