Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Θα ξυπνήσετε ρε καραγκιόζηδες επιτέλους?

Πλεόν είμαι εξοργισμένος.
Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ.
ΤΕΛΟΣ!!!!
θα αποφασίσετε επιτέλους να κάνετε κάτι? ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. Αφήσατε τις περιουσίες του κόσμου στο έλεος των χουλιγκάνων. θα αποφασίσει επιτέλους η αστυνομία να επέμβει? Να καταστείλει τους ταραξίες? Η θα παραμείνετε θεατές? Αντε στο διάολο πια.
Γαμω το μπουρδέλο το Ελληνικό κράτος. Κοιμάστε το ύπνο του δικαίου.
Η Ελλάδα δεν ανήκει στις ομάδες των "πάντα" αθώων αντιεξουσιαστών. Ανήκει στους νομοταγείς πολίτες που πληρώνουν φόρους εδώ και 50 χρόνια από το υστερημά τους για να συντηρείται αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικό κράτος και για να κονομάνε οι βουλευτές τρώγοντας από 10 κουτάλες και οι μεγαλοεργολάβοι του δημοσίου που λυμαίνονται την κρατική περιουσία για δεκαετίες. Ανήκει στους Ελληνες βιοπαλαιστές που μοχθούν κάθε ημέρα για να βγάλουν τα προς το ζην και έρχονται αυτά μουν.....να για να τους διαλύσουν τα μαγαζιά τους.
Αν δεν πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι ίδιοι οι πολίτες τότε θα καταντήσουμε ένα κράτος στο έλεος των αντιεξουσιαστών και των αλητών.
Βγείτε από τον φόβο σας και υπερασπιστείτε τις περιουσίες σας. Μόνο αυτό μένει πια. Από το κράτος δεν υπάρχει η παραμικρή βοήθεια.
Οσο για όλους τους πολιτικούς ένα έχω να πω.
Είσαστε όλοι ΚΟΡΑΚΙΑ που προσπαθείτε να αποκομίσετε πολιτικά οφέλη πάνω στο πτώμα ενός 15χρονου παιδιού.

ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

Και μιλάω για όλους ανεξαιρέτως. Μηδενός εξαιρουμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.