Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Ως πότε?

Καταδικαστέα χωρίς καμία αμφιβολία η δολοφονία του νεαρού από τον αστυνομικό. Να πάει στην φυλακή. Αλλά ως εκεί.Δεν μπορεί να έχει γίνει η πρωτεύσουσα της χώρας μπουρδέλο επειδή έτσι θέλουν κάποιοι.
Δεν φταίνε σε τίποτε οι περιουσίες αθώων βιοπαλαιστών. Τι φταίνε τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα του απλού λαού?
Οι τράπεζες και τα πολυκαταστήματα να είσαστε σίγουροι ότι θα είχαν ασφαλισμένα για πολλά εκατομύρια Ευρώ τα μαγαζιά τους. Οπότε θα αποζημιωθούν.
Αλλά τα καταστήματα και τα αυτοκίνητα των απλών πολιτών? Ούτε σεντ δεν θα πάρουν από κανέναν. Το αντίθετο μάλιστα. Θα οδηγηθούν με μαθηματική ακρίβεια σε οικονομική καταστροφή, αν λάβουμε υπόψη μας και την οικονομική συγκυρία.
Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος και να καταστρέφει την περιουσία του κοσμάκη? Ετσι όχι μόνο χάνετε το "όποιο" δίκιο σας αλλά στρέφετε και τον απλό κόσμο εναντίον σας.
Ελεος. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα κάθε φορά. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει έστω για μια φορά στην ζωή σας.
Δεν αποδίδεται έτσι δικαιοσύνη κύριοι. Δικαιοσύνη αποδίδεται από το δικαστήριο. Οταν θα πάει στην φυλάκή ο ένοχος θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Οχι με βανδαλισμους.

Οσο για την Αστυνομία, εχω την υποψία ότι άφησε επίτηδες του κουκουλοφόρους να κάψουν την μισή Αθήνα και να καταστρέψουν περιουσίες πολιτών για να εξυπηρετήσει δικά της συμφέροντα. Για να στρέψει την κοινή γνώμη ενάντια στους κουκουλοφόρους.
Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση της να παρακολουθεί χωρίς αντίδραση τους ταραξίες να διαλύουν τα πάντα και αφού ολοκληρώνουν το "έργο" τους να αρχίζουν τα δακρυγόνα.
Ετσι δεν είναι κύριοι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.