Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ των Κυβερνήσεων-Παράδοση της Χώρας σε ξένο Κυβερνήτη

Αντιγράφω ένα κομμάτι από ένα καταπληκτικό άρθρο που βρήκα στο blog Πολιτική Ανατροπή.

Όπου ο Έλληνας ήξερε το εχθρό του τον αντιμετώπισε άμεσα και επεκράτησε. Το προδότη όμως; που κρατά κρυφά και την ιδιότητά του και τον τρόπο που θα σε παραδώσει; Ήταν ο μοναδικός τρόπος για να έχει ξένο κυβερνήτη η Ελλάδα: με την αρπαγή του πλούτου της.

Αυτή την εποχή η Ελλάδα ζει το χειρότερο Εφιάλτη της: η ανακοίνωση της υποδούλωσης της στους ορκισμένους εχθρούς της έγινε από τα ΜΜΕ ωραιοποιημένα ως δήθεν χρέος των Ελλήνων λες και ο Έλληνας πολίτης διαχειρίστηκε το βιός του, λες και ο Έλληνας θέλησε προγραμμάτισε να αυτοκτονήσει.

Από το 1981 ο άκρατος δανεισμός όμως έγινε ερήμην των Ελλήνων Πολιτών και σήμερα το έλλειμμα δεν είναι 300 δις € αλλά 1 τρις €. Αποσιωπάται η απώλεια της περιουσίας των ταμείων, οι εισπράξεις από την πώληση ΔΕΚΟ, οι δόλιες υπερτιμολογήσεις εξοπλισμών κλπ κλπ. Αποσιωπάται ο κόπος των Ελλήνων ο οποίος μεταφέρθηκε σε συγκεκριμένες τσέπες μεθοδευμένα για την υποδούλωση της Ελλάδας.

Σήμερα η παράδοση της χώρας σε ξένο κυβερνήτη είναι γεγονός επίσημα ανακοινωμένο και έγινε με μεθοδευμένο τρόπο από τις κυβερνήσεις της Ελλάδας.

Όταν μεθοδεύεται η παράδοση ενός λαού σε εχθρό από (δήθεν) Έλληνες, αυτό καλείται δωσιλογισμός και, σύμφωνα με το Σύνταγμα, οι πολίτες υποχρεούνται να υπερασπίσουν την πατρίδα τους από κάθε δόλιο ανθέλληνα.

Πρέπει να συσταθεί ειδικό δικαστήριο με ενόρκους Έλληνες πολίτες και να απαγγελθούν οι κατηγορίες δωσιλογισμού και υπονόμευσης από δόλο της Ελλάδας. Η ποινή του Θανάτου να επανέλθει μόνο για δωσίλογους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην ακόλουθη διεύθυνση: http://anatropi.pblogs.gr/2010/04/dwsilogismos-twn-kybernhsewn-paradwsh-ths-hwras-se-xeno-kybernht.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.