Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Υποκριτές Ε.Ε. και ΗΠΑ

Ελεεινοί υποκριτές αποδυκνύονται η Ευρωπαϊκή Ενωση και οι ΗΠΑ στο θέμα της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας. Ενώ οι ίδιοι έκαναν τα χειρότερα στην πρώην Γιουγκοσλαβία , στην ουσία την κατακερμάτισαν και έκαναν τους κατοίκους της να πολεμούν μεταξύ τους με μίσος επί χρόνια, τώρα που οι Ρώσοι έκαναν τα ίδια σε εδάφη στην Γεωργία που κατοικούν Ρώσοι, τους κατηγορούν για καταπάτηση της εδαφικής ακεραιότητας της Γεωργίας. Ποιός μιλάει τώρα. Οι ΗΠΑ οι οποίες έχουν υπό την στρατιωτική κατοχή τους το Ιρακ, το Αφγανιστάν και το Κοσσυφοπέδιο, ενώ στο παρελθόν είχαν κάνει τα ίδια με ένα σωρό άλλες χώρες. Ας ρωτήσετε τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής και θα σας πουν για το τι έχουν τραβήξει από τους Αμερικάνους.
Οταν εσείς αναγνωρίσατε το Κοσυφοπέδιο σχεδόν πραξικοπηματικά σαν ανεξάρτητο κράτος δεν σκεφτήκατε την Σερβία , τώρα που η Ρωσία αναγνώρισε τις δυο αυτές δημοκρατίες σαν ανεξάρτητα κράτη καίγεστε.
Καλά σας κάνει και σας χορεύει στο ταψί ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.