Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Η ανθέλληνας κ. Ρεπούση ξαναχτυπά- Μαζέψτε την επιτέλους

Μετά από την συγγραφή του βιβλίου εκτρώματος της Ελληνικής ιστορίας από την κ. Μαρία Ρεπούση, που προοριζόταν να διδαχθεί στα σχολεία μας, η ψευτοπροοδευτκή, ανθέλληνας και με επικίνδυνα διεθνιστικές τάσεις κ Ρεπούση ξαναχτυπά.
Διοργανώνει σεμινάρια για δασκάλους για το πως θα πρέπει να διδάξουν το ολοκαύτωμα των Εβραίων στα παιδιά του δημοτικού και του νηπιαγωγείου, υπό την επίβλεψη πάντα της ισραηλιτικής κοινότητας στην Ελλάδα.
Να θυμίσω ότι το κυριότερο επιχείρημα για την μη διδασκαλία π.χ. της καταστροφής της Σμύρνης ή για την Γενοκτονία των Ποντίων από το βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού, ήταν ότι τα ιστορικά στοιχεία που έχουν διασωθεί μέχρι σήμερα απεικόνιζαν πάρα πολλά αιματηρά γεγονότα, πολλές σκηνές βίας και θανάτου και συνεπώς θα ήταν αντιπαιδαγωγικό και επικίνδυνο για τον ψυχισμό των μαθητών.
Έτσι αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθούν στα βιβλία της ιστορίας και για τον πρόσθετο λόγο να μην δημιουργηθεί στους μαθητές το εθνικιστικό μίσος προς τους Τούρκους.
Όμως στην περίπτωση του ολοκαυτώματος των Εβραίων δεν κρίνεται αντιπαιδαγωγικό από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, να διδάσκονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και φρικιαστικές φωτογραφίες, σε μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγείου τα βασανιστήρια που υπέστη ο Εβραϊκός λαός από τους Ναζί.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Ας μαζέψει κάποιος και την επικίνδυνη και προκλητικότατη κ. Ρεπούση η οποία με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου περνάει την Ανθελληνική προπαγάνδα της μέσα από τα σχολεία μας και έχει το θράσος να βγαίνει και να κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα μέσα από την τηλεόραση.
Καλά να πάθουμε αφού αφήνουμε τέτοια ελεεινά υποκείμενα να κάνουν ότι θέλουν και να καθορίζουν τι θα διδαχθεί στα σχολεία μας.
Να χαιρόμαστε την προοδευτικότητα μας. Καλά μας κάνουν οι Τούρκοι.
Έτσι να έρχεται ο κάθε υπουργός εξωτερικών της Τουρκία και να προκαλεί μέσα στην Ελλάδα προτρέποντας τους μουσουλμάνους της Θράκης να αυτοαποκαλούνται Τούρκοι.
Τέτοιοι που είμαστε τέτοια μας αξίζουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και ξαναχτυπά: ΡΕΠΟΥΣΗ

http://www.youtube.com/watch?v=GhJG0rZR6vA

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.