Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

Πολιτική και Πολιτικοί

Με αφορμή τα τεκταινόμενα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ τον τελευταίο καιρό, διαπιστώνω την υποκρισία των πολιτικών και την αλαζονεία τους.

Καλή η συμμετοχική δημοκρατία όταν μας συμφέρει αλλά όταν τα πράγματα ζορίζουν τι γίνεται?

Όταν εκλέχθηκε ο κ. Γ. Παπανδρέου, (σαν μοναδικός υποψήφιος), από 1.000.000 ανθρώπους, μέλη και φίλοι του κόμματος όπως έλεγαν τότε όλα ήταν καλά και όλοι μιλούσαν για την αποθέωση της συμμετοχικής δημοκρατίας.
Τώρα που οι υποψήφιοι είναι πέραν του ενός ξαφνικά τίθενται θέματα διαδικασίας, όπως π.χ. ποιοι είναι οι φίλοι του κινήματος που θα εκλέξουν τον αρχηγό, ο κάθε διερχόμενος, ο περαστικός , ο αργόσχολος που δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει και είπε να ψηφίσει για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ?

Βέβαια αυτά θα έπρεπε να τα έχουν σκεφτεί από τότε αλλά που καιρός για σοβαρές σκέψεις. Τότε έπρεπε όλοι να αποθεώσουν την υποτιθέμενη πρωτόγνωρη διαδικασία. Πολλή φανφάρα και από ουσία τίποτα.

Όποιος δεν έχει μυαλό έχει τα τηλεοπτικά παράθυρα για να λύσει τις διαφορές του αλληλοσφαζόμενος με τους δήθεν «συντρόφους» του.
Καλή τύχη και καλό βόλι!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Einai poly pi8anon megale

Στείλτε μας οτιδήποτε θέλετε να δημοσιευθεί στο Free Remark. Σχόλια, αναλύσεις, παράπονα, έκφραση γνώμης για όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.
Γίνετε εσείς οι αρθρογράφοι. Στείλτε την αποψή σας στο e-mail efstathios7@hotmail.com
Ας φτιάξουμε την πρώτη διαδικτυακή ''εφημερίδα'' με συντάκτες όλους εμάς. Τους ενεργούς πολίτες.